Cursussen voor Professionals in de Kinderopvang

Deze cursussen en leerlijnen zijn aan te schaffen voor houders van kinderdagverblijven en gastouderbureaus. Maar natuurlijk ook door individuele pedagogisch medewerkers of gastouders die hun kennis graag willen verbreden of verdiepen. Daarmee versterk je je CV aanzienlijk!

Losse cursussen voor pedagogisch professionals

Beter met Baby's (IKK)

Dé wet IKK verplichte cursus Babyscholing voor Pedagogisch medewerkers. Deze training leidt PM'ers op tot kwalitatief zeer goede baby-specialisten, en dat voor een fractie van de prijs die je elders tegenkomt.


Speciaal voor:

Pedagogisch medewerkers (KDV)


Nu slechts: €179,95

Beter met Peuters

De cursus Beter met Peuters is een onmisbare training op het gebied van interactievaardigheden met peuters. Iedere pedagogisch medewerker zou dit in zijn pakket moeten hebben!

Speciaal voor: 

Pedagogisch medewerkers (KDV)


Nu slechts: €89,95

Veiligheid Voorop

1 van de belangrijkste dingen die je goed geregeld wilt hebben: het signaleren van en goed kunnen reageren bij (vermoedens) van kindermishandeling. 


Speciaal voor:

- Pedagogisch medewerkers (KDV)

- Gastouders


Nu slechts: €59,95

Beleid en Samenwerken

Ga samen met je personeel aan de slag om het door jou opgestelde pedagogisch beleid ook daadwerkelijk uit te dragen in de praktijk. Samen met alle medewerkers de focus bepalen en de samenwerking verbeteren. 


Speciaal voor:

Pedagogisch medewerkers (KDV)


Nu slechts: €59,95

Baby's - gastouderopvang

Een speciaal voor de gastouder-praktijk ontwikkelde cursus, gericht op de kennis-en interactievaardigheden voor het werken met baby's, waarover elke gastouder zou moeten beschikken. 


Speciaal voor:

Gastouders


Nu slechts: €79,95

Peuters - gastouderopvang

Een speciaal voor de gastouder-praktijk ontwikkelde cursus, gericht op de kennis-en interactievaardigheden voor het werken met peuters, waarover elke gastouder zou moeten beschikken. Leerzaam en effectief.


Speciaal voor:

Gastouders


Nu slechts: €79,95

Leerlijnen voor pedagogisch medewerkers en gastouders

Leerlijn voor Pedagogisch Medewerkers

Wil jij een stap-voor-stap programma waarin je personeel de komende jaren van A tot Z getraind wordt? En dat voor de prijs van 1 fysieke training op locatie bij 1 van de vele trainingsbureau's? Dan is deze leerlijn meer dan geschikt voor jou en je medewerkers. 

De leerlijn 'Betere Kwaliteit in de Kinderopvang' bestaat uit de cursussen: 

- Beter met Baby's (incl. wet IKK certificaat)

- Beter met Peuters,

- Veiligheid Voorop en

- Beleid&Samenwerken.

Speciaal voor: 

Pedagogisch medewerkers (KDV)


De cursussen zijn ook los aan te schaffen, maar met het gehele pakket hoef jij je de komende jaren geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van jouw opvang.


Nu slechts: €349,- voor de gehele leerlijn voor PM'ers

Leerlijn voor Gastouders

Ook voor gastouders hebben we een mooie leerlijn samengesteld, met daarin cursussen die passend zijn voor de gastouderpraktijk. Zo zorg je er jaar in jaar uit voor dat alle gastouders een hoog niveau van opvang-kwaliteit kunnen bieden en voldoe je aan de eisen die de GGD stelt op het gebied van training/begeleiding (16 uur per jaar).

De leerlijn 'Betere Kwaliteit in de Gastouderopvang' bestaat uit de volgende cursussen:

- Beter met Baby's in de gastouderopvang

- Beter met Peuters in de gastouderopvang

- Veiligheid Voorop in de gastouderopvang

Speciaal voor: 

Gastouders (GOB)


De cursussen zijn ook los aan te schaffen, maar met het gehele pakket hoef jij je de komende jaren geen zorgen meer te maken over de kwaliteit van jouw opvang.


Nu slechts: €159,- voor de gehele leerlijn voor gastouders

Meer over deze cursussen voor pedagogisch professionals vind je hieronder

€ 189,95
€ 159,95

CHALLENGE: Binnen 1 maand je IKK certificaat!

We hebben nu een unieke actie! Wanneer je jezelf of je personeel opgeeft voor deze challenge, behaal je binnen 1 maand je IKK certificaat. De cursus komt inhoudelijk overeen met de standaard e-learning Beter met Baby's. Elke week komt er een nieuwe module vrij, waarbij je aan de slag gaat met 1 van de interactievaardigheden voor het werken met baby's. Zo doorloopt iedereen de cursus op hetzelfde tempo, maar nog wel steeds in eigen tijd en gewoon vanuit huis. Deze challenge is ideaal voor iedereen die snel een kwaliteitsslag wil maken op het gebied van de baby-opvang en verplichtingen vanuit de IKK.


Kijk snel of er nog plek is in de volgende ronde van 14 juni t/m 10 juli 2021.


Voor pedagogisch medewerkers

€ 179,95

Beter met Baby's (IKK - Kinderopvang)

De e-learning Beter met Baby's is de door de wet IKK verplichte cursus baby-scholing. Na het volgen van deze cursus is je personeel geschoold volgens de laatste eisen m.b.t. baby-opvang. De ontwikkeling van baby's en de interactievaardigheden voor het werken met baby's staat centraal. Daarnaast is er een module gericht op samenwerking en speelmateriaal. Een super leuke, leerzame e-learning die een fractie kost van de fysieke baby-cursussen. 


Voor pedagogisch medewerkers

€ 89,95

Beter met Peuters (Kinderopvang)

De e-learning Beter met Peuters is een super leerzame en interessante cursus over de interactie met peuters. Er valt zoveel te leren over het contact met peuters: hoe ga je om met driftbuien, hoe stimuleer je de ontwikkeling? Hoe begeleid je de interactie tussen de peuters, zodat zij hier van leren? Deze cursus is een mooie en wat ons betreft belangrijke aanvulling op de e-learning Beter met Baby's.


Voor pedagogisch medewerkers

€ 59,95

Veiligheid Voorop

Ongeveer 3% van alle kinderen wordt thuis blootgesteld aan kindermishandeling. Van alle 100 kinderen die bij jullie op de opvang zitten/hebben gezeten, zijn er dus 3 kindjes die het thuis heel zwaar hebben. Hebben jullie daar zicht op? Weet je om welke kinderen dit bij jullie gaat? Deze e-learning focust op het signaleren van kindermishandeling en op het nemen van de juiste stappen daarbij. Het is ons inzien noodzakelijk dat alle pedagogisch medewerkers en gastouders hier voldoende kennis over hebben.


Voor pedagogisch medewerkers en gastouders

€ 59,95

Beleid & Samenwerking 

Je bent niet voor niets houder of manager van een kinderdagverblijf/gastouderbureau. Jij wilt iets toevoegen aan de wereld van jonge kinderen. Dus je hebt een mooi pedagogisch beleid geschreven. Maar hoe vertaal je dit nu uiteindelijk naar de praktijk op de groep en in de thuisopvang? Hoe krijg je je medewerkers mee in jouw beleid? In deze e-learning ga je samen met je team aan de slag om de samenwerking te versterken en het pedagogisch beleid goed te implementeren. Een hele fijne en leuke e-learning om samen met je team te doorlopen.


Voor pedagogisch medewerkers

€ 79,95

Baby's in de Gastouderopvang

In de kinderopvang is het al verplicht, maar ook voor de gastouderopvang is kennis over de ontwikkeling van baby's cruciaal. Net als pedagogisch medewerkers zouden ook gastouders alles moeten weten over hoe zij baby's kunnen helpen ontwikkelen en welke interactievaardigheden daarbij belangrijk zijn. Het is goed mogelijk dat deze cursus uiteindelijk ook voor gastouders verplicht zal worden, maar waarom zou je daar op wachten? Dit zou iedereen nu al moeten weten.


Speciaal voor gastouders

€ 79,95
€ 79,95

Peuters in de gastouderopvang

De e-learning 'Peuters in de gastouderopvang' is een super leerzame en interessante cursus over de interactie met peuters, speciaal voor gastouders. Er valt zoveel te leren over het contact met peuters: hoe ga je om met driftbuien, hoe stimuleer je de ontwikkeling? Hoe begeleid je de interactie tussen de peuters, zodat zij hier van leren? Deze cursus is een mooie en wat ons betreft belangrijke aanvulling op de e-learning 'Baby's in de gastouderopvang'.


Speciaal voor gastouders

arrow_drop_up arrow_drop_down