365 dagen toegang tot vrijwel ál onze cursussen voor slechts €119,95!

Alleen voor klanten (IKK-Babyscholing). De IKK Babyscholing is dan ook niet inbegrepen.

20+ e-learning modules voor de kinderopvang, voor een minimaal bedrag!

  • Je hebt toegang gekregen tot deze pagina omdat je (organisatie) in het verleden medewerkers heeft opgegeven voor de IKK Babyscholing. 
  • De afgelopen jaren hebben wij hard gewerkt aan nieuwe content voor deze medewerkers, in het kader van 'blijvend leren en ontwikkelen'.
  • Graag doen we je een eenmalig uniek aanbod: 365 dagen onbeperkt toegang tot vrijwel al onze online modules, voor slechts €119,95 per medewerker.
  • De gemiddelde prijs voor 1 online cursus is ongeveer hetzelfde, dus deze prijs is echt een no-brainer.
  • Deze aanbieding geldt alleen voor pedagogisch medewerkers die tussen 1-3-2020 en heden bij ons zijn aangemeld voor IKK-Babyscholing. Ook medewerkers die in 2023 nog zullen worden aangemeld voor de IKK-Babyscholing mogen dus gebruik maken van deze actie.
  • Wil je gebruik maken van dit aanbod, schaf de toegang dan direct aan via de knop hieronder. 
  • Wil je meer informatie, maak dan een 10-minuten bel-afspraak via onderstaande kalender.

'De kleine lettertjes'.

1 jaar toegang tot 60 uur aan online cursussen, voor iedere pedagogisch medewerker die bij ons de IKK-Babyscholing heeft gevolgd.

2 maanden voordat het jaar is verlopen ontvangt de houder van het kinderdagverblijf een vrijblijvend aanbod om te verlengen of simpelweg op te zeggen. 
50 uur aan online content over interactie met peuters, de (vernieuwde) Meldcode Kindermishandeling, veilige gehechtheid, omgaan met emoties, de 4 pedagogische basisdoelen, voorbereiden op de GGD en vroegsignalering bij jonge kinderen.
Slechts €119,95 per deelnemer, vrij van BTW en 1 jaar lang toegang.
Om gebruik te maken van dit aanbod is het belangrijk dat je vóór 1 september je interesse in dit aanbod bij ons kenbaar maakt. Daarna vervalt het aanbod en komt het voor deze prijs ook niet meer terug.
€ 119,95

365 dagen - onbeperkt toegang

Wil je een jaar lang onbeperkt toegang tot ruim 60 uur aan online e-learning modules voor al jouw medewerkers? Zorg dat je de toegang vóór 1 september 2023 hebt aangeschaft. 

Direct een korte bel-afspraak inplannen: