Opties

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat jij in het verleden een aanmeldbewijs hebt aangevraagd voor de Leerlijn Kinderopvang met wet-IKK certificaat via STAP-budget. Zoals je inmiddels hebt gelezen in onze e-mail, is het niet langer mogelijk voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang om de IKK-scholing met STAP budget aan te vragen. Uiteraard moet jij nog steeds jouw wet IKK certificaat behalen. Maar het is geheel aan jou hoe je dit wilt gaan doen. Hieronder leggen we alle opties 1 voor 1 uit.


Keuze 1: Je kiest voor de Leerlijn Kinderopvang met korting

Onze Leerlijn Kinderopvang bevat 4 super leerzame modules. De eerste module bevat de lessen die je nodig hebt om je IKK certificaat te behalen. De tweede module gaat over interactievaardigheden met Peuters. De derde module richt zich op het werken en oefenen met de Meldcode Kindermishandeling. De vierde module gaat over het in praktijk brengen van pedagogisch beleid en het samenwerken met je collega's. Op de website kun je meer lezen over de verschillende modules. Met deze Leerlijn ben je de komende jaren voorzien van interessante scholing die bovendien heel goed staat op jouw CV. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om elk jaar een module te volgen. Omdat we ontzettend balen van het feit dat deze cursus opeens niet meer via STAP-budget aan te vragen is, hebben we voor jou een korting van 75 euro op deze leerlijn. Door de cursus niet via STAP aan te bieden besparen wij bovendien flink op de administratieve kosten. Daarom kunnen we de gehele leerlijn aan jou aanbieden voor slechts 695 euro. Dit tarief geldt tot 1 oktober 2022. Daarna geldt de korting niet meer en betaal je 770 euro voor 60 uur aan lesmateriaal. Uiteraard kun je je werkgever vragen of zij deze Leerlijn voor jou willen vergoeden. Betalen in 2 of 3 termijnen is in overleg mogelijk.


Keuze 2: Je kiest voor de wet IKK Babyscholing

In plaats van de gehele leerlijn te volgen kun je ook kiezen voor enkel de module die leidt tot het IKK  certificaat. Je ontvangt dan enkel 25 uur aan lesmateriaal waarmee je het certificaat kunt behalen. Het tarief voor deze module bedraagt 249 euro (incl. examen, beoordeling en certificaat). Uiteraard kun je je werkgever vragen of zij deze module voor jou willen vergoeden. 


Keuze 3: Kosteloos annuleren

Indien je geen enkele scholing wilt volgen dan kun je je aanmelding bij ons kosteloos annuleren. 


Maak hieronder je keuze en we nemen binnen enkele dagen contact met je op.