Nu gratis cursus Meldcode bij aanschaf IKK Babyscholing!

Heb jij Pedagogisch Medewerkers in dienst of ben jij een Pedagogisch Medewerker die nog een cursus Babyscholing moet volgen om te voldoen aan de eisen van de Wet IKK? Dan is onze voorjaarsactie iets voor jou! 

Wanneer je tussen 10 mei 2023 en 15 juni 2023 de e-learning IKK Babyscholing aanschaft (wet IKK verplicht) ontvang je als Pedagogisch Medewerker gratis toegang tot de e-learning Meldcode Kindermishandeling t.w.v. €79,95! Zoals je misschien wel weet is de Meldcode recentelijk vernieuwd en deze cursus is dan ook een must voor alle Pedagogisch Professionals die met jonge kinderen werken! En een perfecte aanvulling op de verplichte IKK Babyscholing.

Over de wet-IKK Babyscholing

Ben jij pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf? En vang jij minimaal 1 baby op die tussen de 0 en 1 jaar oud is? Of geldt dit voor jouw personeel? Let dan goed op, want dit betekent dat jij of je personeel in de toekomst (vanaf 2025) verplicht bent/is om een wet IKK certificaat te hebben. Via de knop hieronder lees je alles wat je moet weten over deze  babycursus. Door het volgen van onze IKK-babyscholing cursus wordt je als pedagogisch medewerker opgeleid tot echte baby-specialist en voldoe je aan alle eisen.

Meldcode Kindermishandeling - deel 1 

In deze scholing ga je (hernieuwd) kennis maken met de Meldcode Kindermishandeling. Veel pedagogisch professionals zijn wel bekend met de Meldcode, maar vinden het toch nog best spannend om deze te gebruiken. Bovendien is de Meldcode nog niet zo lang geleden aangepast en is er een nieuw afwegingskader toegevoegd. Na het volgen van deze cursus weet je (weer) precies hoe de Meldcode werkt en waarom het zo belangrijk is om deze altijd te gebruiken bij signalen van onveiligheid.


Deze e-learning is nu gratis te volgen bij aanschaf van de IKK Babyscholing (geldig tot 15 juni 2023). Ter waarde van €79,95!

Praktische informatie

Doelgroep

Deze scholing is speciaal ontwikkeld voor pedagogisch medewerkers, gastouders en nanny’s die kinderen van 2-4 jaar opvangen. Vanaf MBO niveau 2.

Certificaat

Na afronding van beide scholingen ontvang je de certificaten 'Wet IKK Babyscholing en 'Meldcode Kindermishandeling - deel 1'.

Studiebelasting

IKK Babyscholing: 22 uur.

Meldcode - deel 1: 4 uur.

Beide cursussen kan je op eigen tijd en tempo volgen, gewoon thuis vanaf de bank.

Kosten

De prijs van deze scholing is tot 15 juni 2023 € 229,95. Dit is inclusief certificaten en 1,5 jaar lang toegang tot de online leeromgeving.

Gratis e-learning Meldcode Kindermishandeling - deel 1 bij aanschaf van de Wet IKK babyscholing!

Nu aanmelden
Prijs geldig tot 13 januari 2023

Wel op tijd aanmelden maar nog niet betalen?

Wil jij jouw pedagogisch medewerkers aanmelden maar ben jij niet degene die de betalingen uitvoert? Klik dan op onderstaande knop om de medewerkers alvast vrijblijvend aan te melden. Wij nemen dan contact met je op over het betalen van de factuur.


Alleen door het tijdig aanmelden van pedagogisch medewerkers via dit formulier (of door direct af te rekenen) kun je gebruik maken van de lopende kortingen.