Aanmelden E-learning 'van Baby tot Kleuter'

€ 874,95
0,- met STAP-budget

Cursus 'Van Baby tot Kleuter'

Wil jij (zonder daarvoor te betalen) relevante scholing volgen en hiermee zowel de (kinder)opvang-kwaliteit als jouw CV flink versterken? Je kunt je nu vrijblijvend aanmelden voor deze scholing en hier op 28 februari 2023 je jaarlijkse STAP-budget voor aanvragen. Krijg je het STAP-budge onverhooptt niet toegewezen omdat het budget op is? Ook dan hoef je niks te betalen en kun je het de volgende keer weer proberen!


Vrijblijvend Aanmelden
Babyscholing

Deel 1

Interactie met Baby's

Ontdek de zes interactievaardigheden die belangrijk zijn voor het werken met baby's, verwonder je over de (hersen)ontwikkeling van de allerjongsten en ga aan de slag met een praktisch werkboek dat perfect aansluit op de praktijk van alle dag.

Deel 2

Interactie met Peuters

Leer hoe je omgaat met 'ongewenst' gedrag, hoe je de ontwikkeling van peuters kunt stimuleren en wat jij als pedagogisch professional kunt doen om het hechtingsproces van jonge kinderen te versterken. Een must voor iedereen die met jonge kinderen werkt.


Deel 3

De vernieuwde Meldcode

In deze module ga je nu eens echt aan de slag met de Meldcode Kindermishandeling. Aan de hand van een praktijk-casus leer je de Meldcode op een praktische manier kennen en toepassen; zodat het signaleren van en praten over (on)veiligheid je makkelijk afgaat.

Deel 4

Ondersteunen Veilige Hechting

Leer hoe je als pedagogisch professional een belangrijke bijdrage levert aan de veilige gehechtheidsontwikkeling van jonge kinderen. Mega belangrijk en super inspirerend om met dit onderdeel aan de slag te gaan en zo de ontwikkeling van de kleintjes de ondersteunen.

Goed om te weten:

 • Uitgebreide verdiepende scholing voor gastouders en nanny's.
 • Minimaal benodigd: laptop of computer met Google Chrome (gratis te downloaden).
 • Volgende datum waarop STAP-budget kan worden aangevraagd: 28 februari 2023. 
 • 40/50 uur studiebelasting waarvan minimaal 80% moet worden afgerond.
 • Je hebt 1 jaar de tijd om de scholing af te ronden. Dit is een eis vanuit UWV-STAP.
 • Gastouders ontvangen na afronding van de scholing hetzelfde (IKK) certificaat als Pedagogisch Medewerkers, maar dit certificaat is voor gastouders (nu nog) niet verplicht. Het is niet duidelijk of dit in de toekomst wel zo is en welke eisen dan zullen worden gesteld aan de scholing voor gastouders.
 • Krijg je onverhoopt geen STAP-budget toegekend, dan zit je bij ons nergens aan vast!

Aanmelden is zonder risico!

Het volgende aanmeld-moment voor het STAP-budget is op 28 februari 2023 . Schrijf je nu alvast vrijblijvend in. Bij ons hoef je niet deel te nemen als je het budget niet gekregen hebt. Je kunt het in de volgende periode nog een keer proberen of je kunt je vooraanmelding annuleren. Daar doen wij niet moeilijk over.


Zorg wel dat je vóór 15 februari 2023 in bezit bent van een STAP-aanmeldbewijs. Dit bewijs heb je nodig om via het STAP-portaal jouw aanvraag in te dienen. Bij ons ontvang je dit document direct na jouw STAP-inschrijving.

Aanmelden


Over het Wet-IKK Certificaat 

 • Gastouders ontvangen na afronding van de scholing hetzelfde (IKK) certificaat als Pedagogisch Medewerkers. Dit certificaat is voor gastouders (nu nog) niet verplicht. Het is niet duidelijk of dit in de toekomst wel zo is en welke eisen dan zullen worden gesteld aan de scholing voor gastouders.
 • Deze scholing is helaas niet beschikbaar met STAP-budget voor Pedagogisch Medewerkers, omdat het IKK-Babyscholing certificaat door de minister wordt gezien als een verantwoordelijkheid van de werkgever.

STAP-budget kan momenteel alleen aangevraagd worden door gastouders en nanny's


De vele voordelen van online leren

01
Geen vervanging nodig voor de dagen dat jij niet op de groep aan het werk bent: de cursus kan op eigen tijd en tempo gevolgd worden.
02
De lesstof wordt op verschillende manieren aangereikt, d.m.v. video's, quizzes, een persoonlijk werkboek en leeswerk. Daardoor kun je de stof extra goed tot je nemen. 
03

Geen reistijd, geen files, geen verloren tijd tijdens fysieke lesdagen, maar concreet en snel leren wat je wilt leren. Het werken aan persoonlijke ontwikkeling werkt als een motivator.

  04

  Door verschillende trainingsmethodes is online trainen net zo interactief als klassikaal trainen. Met onze praktijkgerichte methode kunnen de geleerde vaardigheden direct toegepast worden.